Reacties

Lekker Sporten in de media: ‘De ondertitel is: ‘Zo motiveer je jezelf om te gaan en te blijven sporten’. Precies wat ik en duizenden vrouwen met mij nodig hebben.’ – Vriendin

‘Volg de stappen in dit boek, doe de oefeningen en je leert niet alleen te beginnen, maar vooral te blijven sporten!’ – Yes

‘Geen ingewikkelde pillen over endorfine en spierversterkers, gewoon een simpel boekje met een soort tsjakka-gevoel. Jij kunt het, want jij hebt het besloten, dat is de strekking van Lekker Sporten.’ – Studenten.net

‘Ze zegt niet continu hoe ‘leuk’ sporten is, wat erg prettig is.’ – Studenten.net

‘Een korte, heldere handleiding over hoe je begint met sporten en misschien nog belangrijker; hoe je het volhoudt.’ – Match Magazine

‘[…] een praktische gids waarmee je direct aan de slag kan. Goed zijn ook de vragen die je moet beantwoorden, zowel in je hoofd als op papier. Ze dwingen je na te denken over je motivatie en doelen, en zorgen ervoor dat je die op moeilijke momenten nog eens terug kunt lezen. Handige stok achter de deur!’ – Lifestylelog.nl

‘Sportfanaat Hester dacht het boekje niet nodig te hebben. Niets bleek minder waar!’
– Shesport.nl

‘[…] een handig en concreetboekje.’ – Valtaf.nl

‘Een goede stimulans om niet alleen te denken dat je moet sporten, maar het ook te doen.’
– Nijmegen Bruist

 

Lezers over Lekker Sporten:

“… ik ben sinds ik je boek heb gelezen echt structureel (2x p/w) en bijzonder gemotiveerd gaan sporten. En nog steeds! Ik ben sinds zomer 2010 al 12 kilo afgevallen en ik zit echt véél lekkerder in mijn vel. Sporten is echt totaal geen moetje meer. Dank je wel, dus, haha!”
L. Croonen

“Geweldige stimulans om het sporten (weer) op te pakken en te bedenken waarom je het eigenlijk doet en het ook vol te houden! Ik ren nu al weer twee keer per week sinds eind september, voel me lekker fit en ben in 6 weken 3 kilo lichter geworden. Ik ben trots op mezelf!”
M. Tuijn

“Ik had niet gedacht dat ik in zoveel valkuilen tegelijk liep, maar ik begrijp nu wel waarom ik steeds afhaakte. Het is confronterend maar maar wel effectief.”
T. van der Knaap

“Heerlijk boekje propvol tips, ik houd het bij de hand voor de momenten dat ik het moeilijker krijg om mezelf te motiveren, vooral de valkuilenvragenlijst is een echte eye-opener, over de valkuilen zou ik nog wel meer willen lezen!!”
M. Janssen

“Een helder en praktisch boek met heel herkenbare situaties, het is direct toe te passen. Het boek is positief geschreven en gaat uit van je mogelijkheden. Met de schema’s in het boek kun je je resultaten goed bijhouden en het zien van je vooruitgang motiveert direct. Ik heb er veel plezier aan.”
A. van der Sande

“Via onze leden horen we alleen maar positieve geluiden over het boek. Het leest prettig weg, theorie en praktijk in één, geeft duidelijke adviezen in de Motifittips en is herkenbaar voor iedereen. We geven het boek dan ook geregeld weg, aan nieuwe cursisten van Sportief Afslanken bijvoorbeeld. Of zoals nu in de maand januari, de maand van de Goede Voornemens… We wachten vol spanning af op deel 2 ;)”
C. Collet-van Dijk, Hoofd PR & Marketing, Health Center Wapenveld

“Leden binden met een boek. Ook als je begeleiding goed is, verlies je leden. Dat verlies begint meestal … bij de sporter thuis. Thuis is er veel afleiding om vooral niet te gaan sporten. Dus geef je je leden iets dat ze thuis kunnen doen. En waar jouw instructeurs mee kunnen werken in de club. Zo help je leden over dipmomenten heen. Extra handig: de website.”
A. Leezenberg, Hidden Profits

“Wij hebben het boek aan onze nieuwe leden als welkomst geschenk gegeven. De reacties waren heel erg positief, mensen kwamen spontaan nog even vertellen hoezeer ze het op prijs stelden.”
B. Collet, Manager FitPlaza

Wil je ook een reactie schrijven of heb je tips en aanvullingen met betrekking tot het boek?
Laat het ons weten en mail naar reacties@fitmind.nl

Translate »